Coaching 1:1 eller online forløb, så du kan få balance mellem dit deltidsjob og dit eget firmaFøler du, at du mangler balance mellem dit deltidsjob og dit eget firma? Måske føler du ligefrem, at du ikke kan drive dit firma samtidig med dit deltidsjob og må opgive en af delene? Så lad mig hjælpe dig med at skabe klarhed over dine muligheder og håndtere de udfordringer, der står i vejen for balance i dit arbejdsliv.

Kontakt mig for en afklarende samtale, hvis du er i tvivl, så vi kan finde den rette løsning for dig. En afklarende samtale varer ca. 60 minutter og koster dig ikke noget.

At finde balance kan trænes, men har du ikke tid til at vente, kan coaching hjælpe dig. Vil du hellere deltage i et online forløb, så læs mere nedenfor.

Et liv i ubalance er drænende og kan med tiden medføre stress og generel utilfredshed med livet. Hvis man ikke finder balancen, lader man ydre faktorer styre sit liv. Skal ydre faktorer styre dit arbejdsliv eller vil du selv bestemme? 

Jeg har taget mange store livsbeslutninger og fundet balancen mellem eget firma og deltidsjob, og jeg kan også hjælpe dig, lige som jeg har hjulpet mange andre.

1:1 coaching sessioner er fortrolige, og efter hver session ved du præcis, hvad dit næste, rigtige skridt er, og hvordan du tager det. Jeg er med dig hele vejen. 

Du har selv ansvaret for alle dine beslutninger, men jeg kan hjælpe dig med at skabe klarhed og balance

1:1 coaching eller online forløb


Vil du have balance nu, anbefaler jeg 1:1 coaching sessioner. Lige nu har jeg et rigtig godt tilbud.

Har du mere tid eller ønsker du at lytte og lære, kan du vælge et online forløb.

Er du i tvivl, om du skal vælge 1:1 eller online forløb eller hvilket forløb, der er bedst for dig, så kontakt mig øverst på siden eller på mail info@dorthejonsson.com   

1:1 coaching

Online forløb 

Der sker først noget, når du                        tager en beslutning

 


Læs mere om mine online forløb eller kontakt mig for en afklarende samtale - det er gratis

-så du kan tage den rigtige beslutning på det rigtige grundlag - uden at tvivle  Kontakt mig her Læs mere her