Coaching eller

online forløb

 Når du mangler balance mellem dit deltidsjob og eget firma 

 

Dejligt at møde dig - jeg har noget, jeg gerne vil dele med dig

Jeg har haft virkelig svært ved at finde balancen mellem mit deltidsjob og mit eget firma. Jeg kom til at give mit deltidsjob alt for meget af min energi, og mit eget firma led under det. Adskillige planer for mit firma blev ikke til noget, for jeg havde ikke energi til at gøre det, der skulle til. Jeg havde været lønmodtager i næsten 30 år og var ikke vant til at træffe beslutninger som direktør i mit eget firma. Lod helst andre træffe beslutningerne. I dag træffer jeg beslutninger som direktør i mit eget firma og lader chefen træffe beslutningerne i mit deltidsjob. Jeg har en afvekslende hverdag i god balance.

Jeg kan også hjælpe dig med at få et arbejdsliv i balance og overskud. Gennem coaching 1:1 dig og mig finder vi de løsninger, der er bedst for dig, og lægger en plan for, hvordan du fører dem ud i livet.

Du kan også vælge at følge et af mine online forløb.

Jeg er certificeret business- og lifecoach, stresscoach og beslutningsmentor, og jeg har arbejdet med personlig udvikling i 20 år. Jeg har stået over for mange svære beslutninger og har altid fundet en vej videre. Jeg kan også hjælpe dig videre